liturghie arhiereasca

Posted on Posted in evenimente

Liturghie arhiereascã- 12.02.2012

Dumincã 12 februarie 2012 în parohia noastrã a fost prezent Preasfintia Sa IUSTIN Sigheteanul, arhiereul-vicar al Episcopiei Maramuresului si Sãtmarului. La aceastã Sf. Liturghie Arhiereascã au participat si Pr. Protopop Ioan Ciceu,  Pr. Nutu Ivanciuc si Diac. Mihai Ghedutiu însotiti de credinciosii pe care îi pãstoresc si Pr. Pantelimon Ilies de la mãnãstirea Sf. Ana-Rohia. Dintre cei aproximativ 500 de  credinciosi prezenti la Sf. Litughie peste 100 de credinciosi si copii s-au împãrtãsit cu Trupul si Sângele Mântuitorului.
               La sfârsitul Sf. Liturghii  Pr. Florin Stan a adresat un cuvânt de multumire Preasfintitului IUSTIN evidentiind in fata credinciosilor principalele realizãri ale Preasfintiei Sale precum si pe cele ale parohiei noastre.
                  Preasfintitul IUSTIN a apreciat la superlativ întreaga activitate si viatã bisericeasca din Parohia “Înãltarea Domnului” din Tg. Lãpus si a prezentat în încheiere cartea “7 CUVÂNTÃRI DESPRE FAMILIE” a Pr. Florin Stan. Cartea editatã la Editura Renasterea este însotitã de un CD continând 7 Cuvântãri despre Familie pe care Pr. Florin le-a rostit în 2011 spre folosul credinciosilor din propria parohie.